Hitelközvetítés cégeknek

Tisztelt Érdeklődő!

 

A www.navmester.hu olyan komplett adózási-, jogi-, és gazdasági tanácsadási szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek, ahol minden ügyfél a problémás ügyekre egy helyen teljes körű ügyintézést kap.

Mivel tevékenységünk szorosan az adózással kapcsolatos teendőket jelenti elsősorban, ezért nagyon fontos, hogy egy adózással kapcsolatos probléma esetén teljes körűen ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket. Bármilyen jellegű adózással kapcsolatos problémás üggyel fordul hozzánk az ügyfél, annak minden eleméhez megfelelő végzettségű és képességű kollégát tudunk biztosítani. Az esetleges Hatóság előtti képviseletet a lehető legjobban felkészült, és a szakmában nevet szerezett szakemberrel biztosítjuk.

Minőségi, teljes körű, és országos szolgáltatást biztosítunk, és arra törekszünk, hogy ezt minél szélesebb körben tudjuk kínálni ügyfeleink lakhelyéhez (székhelyéhez) legközelebbi helyszínen.

Ennek érdekében partnereket keresünk az ország minden pontjából, akik szakmailag szeretnének egy komoly brand-del és know-how-val rendelkező, adózási-, jogi problémával foglalkozó cég partnerei lenni és ez által több munkára és ügyfélre szert tenni.

Várjuk jelentkezését az alábbi szakmákban dolgozó kollégáknak.

- Adótanácsadó

- Okleveles adószakértő

- Közgazdász

- Mérlegképes könyvelő

- Könyvvizsgáló

- Könyvelő irodák

- Igazságügyi könyvszakértő

- Ügyvéd

- Ügyvédi irodák

Szerződő partnereink részére a következőket biztosítjuk.

  • Országos hirdetési- és reklám tevékenységünkből származó ügyfelek átadása szerződött partnereink részére.
  • Minden szerződött partner számára egyedi facebook profil oldal készítése és annak kereső optimalizása, a lehető legtöbb ügyfél elérése érdekében. (Magyar nyelven, illetve más nyelv esetén felárral.)
  • Egyedi aldomain oldalalt biztosítunk SEO elvégzésével.
  • Országos üzletkötői hálózatunkon keresztül érkező ügyfelek átadása a lakhely szerinti legközelebbi szerződött partnerünk számára.
  • Személyes kapcsolatrendszer biztosítása a kellően hatékony ügyintézéshez.

Minden szerződő partnerünknek, aki a rendszerünkhöz csatlakozni kíván egy egyszeri szerződéskötési díjat kell fizetnie, mivel a fent felsorolt technikai és informatikai rendszert csak akkor tudjuk biztosítani.

ÁRA: 55.000,- Ft + ÁFA

Rendszerünket minden évben többször fejlesztjük a legmodernebb reklám-, és marketing know-how alkalmazása érdekében, valamint a legkisebb jogi és szakmai változásokat is azonnal elérhetővé tetsszük a szerződött partnereink számára.

ÁRA: 25.000,- Ft ÁFA/ év

Minden szerződött partnerünk a saját cégével szerződik a cégünkkel és a saját szerződési nyomtatványát használhatja az ügyfeleivel kapcsolatban. Ezen a rendszeren érkezett, illetve az üzletkötői hálózaton keresztül érkezett megrendelések után a megbízási díjból cégünket 30% jutalék illeti meg.

Érdeklődésüket köszönjük.

Jelentkezni lehet:  info@navmester.hu

Tel: +36 30 637-5958

Keressen minket bizalommal!

A beérkező üzeneteket iktatjuk. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk és kapcsolatot teremtünk!

Üzenet írása
Elérhetőségünk